На Львівщині за рік планують відремонтувати 42 дороги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Львівщині за рік планують відремонтувати 42 дороги

Казна та Політика
283
У Львівській області в межах програми Президента «Велике будівництво» за рік планують відремонтувати 42 дороги, на половині з них роботи вже розпочато.
Про це на брифінгу «Ремонт доріг 2021: реалізація масштабної президентської програми «Велике будівництво» повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.
«На 2021 рік на дороги загального користування місцевого значення, які перебувають на балансі департаменту дорожнього господарства, станом на сьогодні виділено 1 млрд 167 млн грн. За ці кошти ми плануємо відремонтувати 42 дороги — десь у повному обсязі, десь частково», — поінформував Бучко.
За його словами, наразі вже ведуться роботи на 21 об’єкті: 17 дорогах загального значення і чотирьох комунальних. Дорогу в Підбужжі найближчими днями повинні ввести в експлуатацію, сказав Бучко.
Загалом планується, що цьогоріч буде введено в експлуатацію 90 км новозбудованих доріг, відремонтовано — близько 200 км.
Заступник голови ОДА наголосив, що два тижні тому для області було передбачене додаткове фінансування у розмірі 162 млн грн.
На Львівщині є 6600 км доріг місцевого значення і близько 2 тис. км доріг державного значення.
Також на Львівщині цьогоріч планується провести капітальні ремонтні роботи на близько 50 мостових переходах і шляхопроводах, здебільшого в Карпатах.
Загалом у межах Карпатського кола ремонту потребують близько 30 мостів, цьогоріч роботи розпочнуться на трьох. Також він поінформував, що наприкінці червня планують ввести в експлуатацію найдовший міст Західної України — через річку Стрий у селі Крушельниця Сколівського району. Розпочнуть і будівництво мосту на дорозі Мшанець — Стрілки.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас