У Харкові капітально ремонтують кільцеву дорогу, — «Укравтодор» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові капітально ремонтують кільцеву дорогу, — «Укравтодор»

Казна та Політика
455
У Харкові капітально ремонтують кільцеву дорогу. За президентською програмою «Велике будівництво» на 58 км за маршрутом Пісочин — П’ятихатки — Рогань — Безлюдівка повністю оновлять покриття, встановлять нові автомобільні знаки, з’явиться нова розмітка і узбіччя.
Про це повідомила прес-служба «Укравтодору» у Facebook.
Роботи на Харківській окружній планують завершити за 2 роки, вартість проєкту становить 1,8 млрд грн.
Як повідомляє «Укравтодор», зараз тут армують асфальтобетон для того, щоб підвищити несну здатність дороги та запобігти появі тріщин.
У Харкові капітально ремонтують кільцеву дорогу, — «Укравтодор»
На минулому тижні дорожники почали влаштовувати армувальні геосинтетичні матеріали та георешітки з композитної арматури на ділянці дороги М-03, котра є частиною Харківської кільцевої.
Як пояснюють в «Укравтодорі», армуючий синтетичний матеріал використовують для укріплення шарів нежорсткого дорожнього одягу у вигляді геоґраток, геотекстилю чи геокомпозиту на основі полімерів.
У Харкові капітально ремонтують кільцеву дорогу, — «Укравтодор»
Водночас композитна арматура, яка складається з волокон термореактивних смол, служить для зчеплення з бетоном і робить покриття більш надійним.
Загалом на кінець квітня на Харківській об’їзній встигли зробити 16 км першого шару покриття та відфрезерувати 33,2 км старого покриття.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас