В Україні запускають експеримент з наближення зарплати держслужбовців до ринкового сектору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні запускають експеримент з наближення зарплати держслужбовців до ринкового сектору

Казна та Політика
1524
У 2022 році зарплата співробітників Секретаріату Кабінету Міністрів, Міністерства фінансів, Міністерства цифрової трансформації і Національного агентства з питань державної служби буде наближена до ринкової.
Про це йдеться в повідомленні Національного агентства з питань державної служби.
У 2021 році в Україні запускають пілотний проект по системі оплати праці держслужбовців на основі класифікації посад.
Повідомляється, що експериментальний проект триватиме з 2021 року до 2023 року.
У проекті беруть участь Секретаріат Кабінету Міністрів, Міністерство фінансів, Міністерство цифрової трансформації і Національне агентство з питань державної служби.
“Протягом лютого-березня в органах-учасниках пілотного проекту проведена класифікація посад державної служби. Наступний крок – зіставлення рівня оплати праці на державній службі і в ринковому секторі. На основі такого зіставлення будуть розроблені грейди і модель наближення рівня оплати праці державних службовців органів, які є учасниками експериментального проекту, до ринкового”, – розповіла голова Національного агентства з питань державної служби Наталія Алюшина.
Також вона зазначила, що впровадження нових умов оплати праці в пілотних державних органах почнеться в 2022 році, а після успішного пілотування в 2023 році заплановано поширення апробованої моделі на всі державні органи.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас