ДФС виявила на АЗС у Києві незаконно виготовленого пального на 26 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС виявила на АЗС у Києві незаконно виготовленого пального на 26 млн грн

Кримінал
329
Співробітники Державної фіскальної служби виявили на одній з АЗС Києва велику партію незаконно виготовленого пального. Орієнтовна вартість виявлених матеріалів – понад 26 млн гривень.
Про це йдеться на сайті ДФС.
На підставі ухвал районного суду м. Києва співробітники ГУ ДФС у м. Києві провели ряд санкціонованих обшуків на території Київської, Чернігівської областей та м. Києва на автозаправних станціях, які використовуються для ведення господарської діяльності товариств та в нежитлових приміщеннях.
В результаті обшуків виявлено бензин різних марок у кількості майже 950 000 літрів, відібрано зразки паливно-мастильних матеріалів для подальшого проведення експертного дослідження та вилучено фінансово-господарські документи.
Планується проведення експертного дослідження відібраних зразків нафтопродуктів, а також накладення арешту на вилучені паливно-мастильні матеріали.
“Тіньові ринки є загрозою економічній безпеці держави. Співробітники ДФС, завдяки аналітичним можливостям служби, виявляють будь-які тіньові схеми на ринку паливно-мастильних матеріалів. Про ефективність такого підходу говорять результати роботи ДФС протягом першого кварталу цього року. За перших три місяці співробітники податкової міліції виявили контрафактного пального майже на 500 млн грн”, – зазначив голова ДФС Вадим Мельник.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас