Очільник ДФС назвав умову зниження цін на пальне — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Очільник ДФС назвав умову зниження цін на пальне

Енергетика
368
Представники легального бізнесу заявляють про готовність знизити ціни на пальне, але за умови, що з ринку зникнуть недоброчесні компанії.
Про це заявив голова Державної фіскальної служби Вадим Мельник у Facebook.
“Представники легального бізнесу під час нашого спілкування неодноразово заявляли про свою готовність знизити ціни на пальне. Але за умови, що з ринку зникнуть недоброчесні компанії. Тому спільні зусилля ДФС та бізнесу спрямовані на побудову економіки, при якій бізнес заробляє, сплачує зарплати та збагачує країну”, – заявив голова ДФС.
За його словами, робота в цьому напрямку триває.
Він нагадав, що на початку квітня був підписаний меморандум, що визначає боротьбу з тіньовими ринками важливим напрямом роботи Кабінету Міністрів України. Ключову роль у виконанні урядових зобов’язань взяла на себе Державна фіскальна служба України.
“Сьогодні нашу увагу сфокусовано на ринку паливно-мастильних матеріалів. “Тіньовики” виявляють неабияку винахідливість, розробляючи схеми обкрадання держави, а відтак – і кожного з нас. На відео ви побачите, як через застосування таких схем державний бюджет щомісяця недоотримує мільярди гривень”, – розповів він.
Також він зазначив, що аналітичні можливості служби дозволяють виявляти будь-які тіньові схеми на ринку палива.
Підписуйтесь на телеграм-канал Finance_ukr, щоб першими дізнаватись про важливі новини, які можуть вплинути на ваш гаманець. 🤫
За матеріалами:
depo.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас