Кличко розповів, коли в столиці почнуть відключати гарячу воду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко розповів, коли в столиці почнуть відключати гарячу воду

Особисті фінанси
556
Столична влада відтермінувала початок гідравлічних випробувань на тепломережах, зважаючи на карантинні обмеження, через які багато киян сьогодні працюють дистанційно з дому.
Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.
«Цього року, як і минулого, ми на місяць відтерміновуємо початок гідравлічних випробувань на тепломережах. Хоча зазвичай розпочинали випробування одразу після завершення опалювального сезону. Міська влада зважає на подовження суворих карантинних обмежень, дистанційний режим навчального процесу в школах. Та на те, що багато киян сьогодні працюють дистанційно — з дому. Тому гідравлічні випробування тепломереж місто розпочне після 4 травня», — сказав Віталій Кличко.
Він також повідомив, що місто завершило опалювальний сезон. І на сьогодні від подачі тепла відключили всі житлові будинки.

Найкращі картки для оплати комуналки 💳

«Лікарні, дитячі садки та школи відключають за індивідуальними заявками закладів, враховуючи режим їх роботи в період локдауну. Цей опалювальний сезон був ускладнений різкими перепадами температур, що спричиняють пошкодження мереж. Однак, навіть за таких умов, нам вдалося знизити рівень аварійності на 15%. Це — результат системної модернізації тепломереж. За два останні роки місто оновило 270 км трубопроводів», — підкреслив Віталій Кличко.

Довідка Finance.ua:

  • Гаряча вода обходиться киянам в чималу копієчку, тож більшість вважають за краще встановлювати електричні бойлери. Проте, платіжки за гарячу воду все одно продовжують надсилати. Як бути в такій ситуації?
  • Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг за лютий зросла на 1,1 млрд гривень. Станом на кінець лютого 2021 борги досягли 82,1 млрд гривень.
  • Дві третини українців запевняють, що вартість їхніх комунальних послуг за січень 2021 порівняно з груднем 2020 року зросла.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас