Комітет рекомендував Раді підтримати доступне розмитнення «єврономерів» в цілому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комітет рекомендував Раді підтримати доступне розмитнення «єврономерів» в цілому

Казна та Політика
433
Податковий комітет на засіданні 8 квітня рекомендував Верховній Раді у другому читанні підтримати законопроєкти стосовно доступного розмитнення ввезених авто протягом 180 днів.
Про це повідомив голова комітету Данило Гетманцев.
Законопроєктами № 4643-д та № 4644-д (зміни до Митного та Податкового кодексів) пропонується митне оформлення транспортних засобів, ввезених на територію України до 31 грудня 2020 року за новою формулою. Вона діятиме протягом 180 днів з дня набрання чинності цього закону.
Ця формула залежить лише від віку, об’єму та типу двигуна. Дія закону поширюватиметься на транспортні засоби, що відповідають екологічним нормам «Євро-2» та не мають походження з країни, визнаною державою-агресором, або з тимчасово окупованих територій.
Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що підтримує схвалення Радою у 1 читанні законопроєкту про пільгове митне оформлення авто з європейською реєстрацією.
Верховна Рада підтримала за основу законопроєкт 4643-д, яким пропонується механізм доступного розмитнення ввезених авто протягом 180 днів.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас