У законопроєктах про єврономери концепцію розмитнення не змінять - Гетманцев — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У законопроєктах про єврономери концепцію розмитнення не змінять - Гетманцев

Технології&Авто
417
Концепція умов пільгового розмитнення автомобілів на єврономерах при підготовці відповідних законопроєктів до другого читання змінюватися не буде.
Про це йдеться в коментарі голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева.
«Законопроєкти про „євробляхи“ (№ 4643-д і № 4644-д) готуються до другого читання в комітеті. Ухвалення цих документів важливо, щоб поставити крапку в цій проблемі і остаточно вирішити це питання. Концепція, яка була прописана в ухваленому за основу законі, залишається. Ми не будемо жодним чином пом’якшувати умови і не будемо робити більш жорсткими», — зазначив парламентарій.
За його словами, це буде останній шанс для власників автомобілів на єврономерах, завезених до 1 січня 2021 року, їх розмитнити за пільговою ставкою.
«Більше такого не буде вже. Після цього ми будемо досить жорстко штрафувати за використання таких автомобілів», — сказав Гетманцев.
У четвер вранці власники автомобілів з єрономерами проводять акцію біля парламенту, вимагаючи ухвалення відповідних законопроєктів.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас