Youtube відключить дизлайки під відео (поки лише у частини користувачів) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Youtube відключить дизлайки під відео (поки лише у частини користувачів)

Технології&Авто
362
Youtube оголосив про черговий експеримент — цього разу на платформі відключать дизлайки під відео. Так у компанії намагаються вплинути на «благополуччя творців контенту».
Зміни з’являться в найближчі тижні, але тільки у частини користувачів — інші як і раніше зможуть бачити заповітне число. Як Youtube буде вибирати «щасливчиків» і в яких країнах тестуватимуть відключення лічильника — невідомо. Відмовитися від експерименту користувач не зможе.
Відключати можливість поставити дизлайк поки не планують — просто тепер їхню кількість буде бачити тільки автор, а впливати вони будуть на видачу відео іншим користувачам.
Коли YouTube вперше оголосив, що планує боротися з проблемою накручування дизлайків, в компанії розглядали три ідеї, пише The Verge: заховати одночасно лайки та дизлайки; повне їхнє видалення; вимога додаткової взаємодії, щоб поставити дизлайк.
Зараз Youtube намагається вирішити проблему не так радикально, як планувалося спочатку, а піти швидше шляхом Instagram, де теж тестували функцію відключення лічильника лайків.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас