YouTube тестує функцію автоматичного визначення продуктів у відео — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

YouTube тестує функцію автоматичного визначення продуктів у відео

Технології&Авто
208
Сервіс YouTube запустив новий експеримент, в рамках якого тестується можливість автоматичного визначення переліку продуктів у завантажуваних роликах. Цей тест запущений 22 березня і поширюється на «людей, які дивляться відео в США».
Фактично YouTube експериментує з новою функцією, яка відображає список продуктів, виявлених у деяких відео, а також супутні продукти. Такі продукти будуть демонструватися між рекомендованими відео для глядачів, що прокручують ролики під програвачем. Мета полягає в тому, щоб допомогти людям знайти більше відео та інформації про ці продукти на YouTube.
Можна припустити, що цей крок покликаний допомогти Google зайняти частку на прибутковому ринку партнерських посилань, а також безпосередньо пов’язати комерцію з завантаженням відео. Ці списки можуть виступати як другий алгоритм рекомендацій, коли YouTube буде показувати відео, в яких представлені схожі продукти. Це також дозволить YouTube конкурувати з іншими сервісами на ринку покупок в рамках соціальних платформ (наприклад, з Instagram).
Відзначимо, поки що мова йде лише про експериментальну функцію. Поки що немає інформації про те, чи буде YouTube займатися її повномасштабним впровадженням.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас