Як зареєструвати авто, яке було конфісковано за порушення митних правил (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як зареєструвати авто, яке було конфісковано за порушення митних правил (інфографіка)

Особисті фінанси
384
Купуючи автомобіль, новому власнику необхідно пройти ряд процедур перед тим, як авто буде остаточно оформлено і зареєстровано. А як же це відбувається, якщо об’єкт купівлі – транспортний засіб, який було конфісковано за порушення митних правил та придбано на аукціоні OpenMarket – СЕТАМ.
Про це пише Мін’юст.
Перед купівлею митного конфіскату покупцю потрібно знати таке:
  • В стартову ціну лоту вже включені всі податки та збори (обов’язкові платежі), що підлягають сплаті при переміщенні транспортного засобу через митний кордон України. Тобто, купуючи митний конфіскат на аукціоні, ви автоматично сплачуєте усі обов’язкові платежі для розмитнення.
  • Перед купівлею будь-якого майна ви можете зв’язатися зі зберігачем та домовитися з ним про огляд обраного вами лоту. Інформацію про зберігача можна дізнатися на вкладці «Порядок та умови», пункт «Порядок ознайомлення з майном».
Як зареєструвати авто, яке було конфісковано за порушення митних правил (інфографіка)

Довідка Finance.ua:

  • 21 січня комітет Верховної Ради з питань податкової та митної політики схвалив законопроект №3704-д. Він повинен врегулювати кризу, що склалася через суперечку між власниками нерозмитнених авто і поліцією, яка їх штрафує.
  • Вартість розмитнення легкових автомобілів хочуть зменшити на 30%. У Національній раді реформ запропонували нову модель розмитнення автомобілів, ввезених в Україну з-за кордону.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас