Hyundai представляє футуристичний мінівен Staria (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai представляє футуристичний мінівен Staria (фото)

Технології&Авто
982
Hyundai готується до дебюту зовсім нової моделі — футуристичного мінівена Staria.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
Південнокорейський автовиробник продовжує розбурхувати світову громадськість своїми нетривіальними новинками. Ще не встигли вщухнути оплески з приводу дебюту електричного кросовера Ioniq 5, як компанія показала перші офіційні ілюстрації нового мінівена Staria.
За даними компанії, новинка прийде на зміну моделі H1/Starex/iMax. Дизайн новинки нагадує «космічний корабель» з фантастичних фільмів. Автомобіль виділяється оригінальною світлотехнікою. Зокрема, на всю ширину капота простяглася тонка світлодіодна стрічка, в по краях переднього бампера розташовані основні фари. Між ними розташувалася радіаторна решітка з виразним орнаментом.
Hyundai представляє футуристичний мінівен Staria (фото)
Не менш ефектний вигляд Staria має ззаду. Задні стійки кузова прикрасили широкі світлодіодні стрічки. Доступ в просторий салон забезпечать зсувні двері. Крім того, автомобіль має велику площу скління.
На думку творців, новинка забезпечить «найвищий комфорт і зручність», що зробить його «ідеальним як для бізнесу, так і для сімейного використання». У салоні є великий екран інформаційно-розважальної системи, розташований по центру симетричної приладової панелі. А від звичної приладової шкали вирішили відмовитися. Оперативна інформація буде, напевне, виводиться безпосередньо перед очима водія за допомогою проекції на лобове скло.
Hyundai представляє футуристичний мінівен Staria (фото)
За попередньою інформацією, Staria отримає передній привід і незалежну підвіску всіх коліс. Таке компоновочне рішення забезпечить в салоні рівна підлога і широкі можливості для трансформації. Дебют Hyundai Staria очікується в найближчі кілька тижнів.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас