Що не влаштовує українців у повсякденній роботі — опитування (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що не влаштовує українців у повсякденній роботі — опитування (інфографіка)

Особисті фінанси
1636
Серед українців 12,2% нічого не хочуть змінювати у своїй кар’єрі у 2021 році. А найбільше опитаних (48,5%) цього року сподіваються збільшити рівень доходу.
Про це йдеться в опитуванні The Point.
Що співробітників не влаштовує у повсякденній роботі найбільше:
  • фінансова мотивація — 47,7%;
  • натхнення для більш творчого та креативного підходу до роботи — 34,1%;
  • відсутність спілкування з колегами — 21,4%;
  • брак часу на виконання робочих завдань — 18,1%;
  • відсутність особистих зустрічей з колегами та партнерами — 17%.
Окремими відповідями респоденти зауважили, що у теперішній роботі їм не вистачає поєднання офісної та дистанційної роботи, розуміння в колективі або гарно вбратися й піти в офіс.
Що не влаштовує українців у повсякденній роботі — опитування (інфографіка)
До трійки найпопулярніших критеріїв у виборі роботодавця увійшли:
  • зарплата — 92,1%;
  • можливість кар’єрного зростання — 54,4%;
  • гнучкий графік — 41,2%.
Важливим питанням у 2020 році, яке перейшло і у 2021-й, було піклування про здоров’я своє та навколишніх. Згідно з опитуванням, дуже дбають про здоров’я співробітників 17,8% роботодавців, частково піклуються — 38,4%. А от 24,6% опитаних вказали, що компанії, у яких вони працюють, взагалі не думають про здоров’я співробітників.
Вагомим критерієм для співробітників є й інтер’єр офісу. Про важливість роботи у комфорті відзначили 68,4% опитаних. Для 11,4% вигляд офісу не має ніякого значення, аби була гарна зарплатня. А от 7,2% респондентів працюють дистанційно, тому й не зараховують інтер’єр офісу до важливих критеріїв.
Що не влаштовує українців у повсякденній роботі — опитування (інфографіка)
Резюме. Найважливішим пунктом у резюме для роботодавця цьогоріч пошукачі вважали навички та вміння (44,8%), далі йдуть досвід роботи (37,6%) та результати тестового завдання (6,2%).
Що не влаштовує українців у повсякденній роботі — опитування (інфографіка)
Формат роботи. Найбільше співробітникам українських компаній подобається формат поєднання офісної та дистанційної роботи — такий варіант відповіді обрали 45,9% опитаних. Разом з тим, 14,7% респондентів ніколи не працювали віддалено і знають лише офісну роботу, 12,4% попри все хочуть працювати лише в офісі, а 13,3% – повністю перейти на віддалений режим роботи.
Що не влаштовує українців у повсякденній роботі — опитування (інфографіка)

Довідка Finance.ua:

  • Нагадаємо, що за результатами опитування Creative States, робота більшості опитаних респондентів не вимагає обов’язкової присутності в офісі – до офлайну «прив’язані» лише 12,9%. Решта або вже працювали віддалено, або адаптуються до будь-якого формату. Але це не означає, що «дистанційка» всім до душі – подобається вона 57% респондентів.
  • Співробітники люблять свої офіси за: робочу атмосферу (43,5%); можливість спілкування з колегами і відчувати себе частиною спільноти (41,6%); комфорт і відсутність домашніх подразників (12,9%).
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас