PayPal розширює список послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PayPal розширює список послуг

Фондовий ринок
1596
Міжнародна платіжна система PayPal може додати на свою платформу можливість відкриття високоприбуткових ощадних рахунків і функцію торгівлі акціями.
Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на заяву гендиректора компанії Дена Шульмана.
Як пише видання, платіжна система очікує, що до 2025 року число активних користувачів платформи досягне 750 млн. Це вдвічі вище поточного рівня.
Раніше PayPal заявляла про намір розширити свою присутність на ринку цифрових активів і у зв’язку з цим розглядає можливість покупки компаній, що працюють у сфері криптовалют.

Довідка Finance.ua:

  • PayPal – міжнародна електронна платіжна система. Найпоширеніший у світі спосіб розрахунків в Інтернеті. Виступає посередником між продавцем і покупцем, забезпечуючи надійність оплати платіжними картками VISA, MasterCard, American Express та інших платіжних систем.
  • Торік у Міністерстві цифрової трансформації України заявляли про відновлення діалогу з платіжною системою PayPal про можливість її заходу в Україну.
  • Колишній міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет повідомляв, що PayPal поки не працює в Україні, оскільки не бачить перспектив.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас