Уряд відновив діалог про прихід PayPal в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд відновив діалог про прихід PayPal в Україну

Фінтех і Картки
1605
У Міністерстві цифрової трансформації України заявили про відновлення діалогу з платіжною системою PayPal про можливість її заходу в Україну.
Про це повідомила пресслужба міністерства на сторінці у FACEBOOK.
“Працюємо над тим, щоб популярні міжнародні онлайн-майданчики і сервіси стали доступними для українців. Мінцифри вже відновило діалог з PayPal”, – ідеться в повідомленні.
У відомстві нагадали, що в січні цього року Президент України Володимир Зеленський звернувся до президента компанії з пропозицією працювати в Україні та отримав відповідь, що така можливість розглядається.
“Також розглядаємо варіант заведення в Україну платіжних систем Stripe та Vapulus, щоб українці могли без посередників користуватись онлайн-маркетами, такими як Amazon.com, eBay, Etsy”, – додали в міністерстві.

Довідка Finance.ua:

  • PayPal – міжнародна електронна платіжна система, заснована в 2000 році в США.
  • Зараз це найпоширеніший в світі спосіб розрахунків в Інтернеті. Вони можуть здійснюватися в доларах США, євро, фунтах стерлінгів, японських ієнах, китайських юанях, швейцарських франках і ще в десятках інших валют.
  • Колишній міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет заявляв, що міжнародна платіжна система PayPal поки не працює в Україні, оскільки не бачить перспектив.
  • Раніше директор Департаменту ліцензування НБУ Олександр Бевз заявив, що Національний банк України готовий видати платіжній системі PayPal ліцензію для роботи на українському ринку. За його словами, є ряд чинників, які призводять до того, що компанія вирішила для себе поки що не виходити на український ринок.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас