Кількість вакансій віддаленої роботи зросла на чверть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість вакансій віддаленої роботи зросла на чверть

Особисті фінанси
1321
Під час жорстких карантинних обмежень особливо зростає попит на віддалену роботу. Наприклад, від початку нових карантинних обмежень в Україні кількість вакансій, що пропонують дистанційну роботу, зросла на 26%. Загалом же за останній місяць кількість таких вакансій, відповідно до графіків, збільшилась на 15%.
Про це пише Центр економічної стратегії.
Загалом 3-4% від усіх вакансій пропонують виконувати роботу дистанційно.
“Такі позитивні зміни у ставленні роботодавців до дистанційної роботи можуть допомогти знайти роботу, наприклад, жінкам із маленькими дітьми”, – ідеться в повідомленні.
“У нашому дослідженні про зайнятість жінок 56% непрацюючих респонденток вказали, що саме неможливість працювати дистанційно чи неповний робочий день є основною перепоною для працевлаштування”, – кажуть експерти.
Пандемія змусила швидко прилаштовуватися до змін і розвивати цифрові навички роботи, наприклад, вміння організовувати свою роботу та роботу команди дистанційно.
Кількість вакансій віддаленої роботи зросла на чверть

Довідка Finance.ua:

  • Згідно з опитуванням Creative States , третина співробітників відчувають вдома проблеми з концентрацією. Їх відволікають, а компанія і людина в результаті втрачають у продуктивності.
  • Українська столиця посіла 20 сходинку у рейтингу найкращих міст для дистанційної роботи у 2021 році за версією туристичного видання Big 7 Travel. Про це свідчать дані рейтингу.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас