ПриватБанк запустив програмні РРО на платіжних POS-терміналах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк запустив програмні РРО на платіжних POS-терміналах

Технології&Авто
1029
ПриватБанк разом з SM POS і UKey розпочав впровадження програмних РРО для бізнесу. Додатки з підтримкою фіскалізації операцій тепер можуть працювати на платіжних Android POS-терміналах Verifone x990, які впроваджуються в мережу еквайрингу.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
Підприємці зможуть отримати в ПриватБанку комплексне рішення в одному пристрої, яке поєднує сучасний мобільний POS-термінал з платіжними функціями, касовий апарат на вимогу законодавства і систему обліку товарів для полегшення ведення торгівлі.
Найближчим часом банк планує розширення лінійки моделей POS-терміналів, які будуть працювати з ПРРО, а також розширення переліку програм з фіскалізації інших розробників.
Нагадуємо, що згідно із Законами України № 128-IX і № 129-IX – використання РРО є обов’язковим для всіх платників єдиного податку II – ІІІ груп, незалежно від суми доходів. Суб’єкти господарювання в якості РРО також зможуть використовувати будь-який гаджет, на якому встановлений Програмний РРО (ПРРО) і який дозволяє фіскалізувати розрахункові операції на сервері ДПС. Програмний РРО дозволено застосовувати вже з 1 серпня 2020 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас