На честь гіперкара Lamborghini Sian випустили мотоцикл Ducati — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На честь гіперкара Lamborghini Sian випустили мотоцикл Ducati

Технології&Авто
624
Ducati в спіпраці з Automobili Lamborghini оголошують про випуск Ducati Diavel 1260 Lamborghini – мотоцикла, створеного в результаті спільної роботи двох престижних брендів.
І Ducati, і Lamborghini уособлюють італійську досконалість, розділяючи такі цінності, як спортивний стиль, увага до дизайну і деталей.
Саме тому дизайнери Ducati надихнули цей спеціальний проект на створення однієї з найбільш цікавих моделей компанії з Сант-Агата Болоньєзе – Lamborghini Siаn FKP 37.
На честь гіперкара Lamborghini Sian випустили мотоцикл Ducati
Новинка створена на базі Diavel 1260 S, на які були спроектовані основні риси гіперкара Sián FKP 37. Нові ковані колеса явно нагадують колеса автомобіля, як і повітрозабірники з кришками радіатора з вуглецевого волокна, які передбачають накладення плаваючих елементів на основну конструкцію мотоцикла. На типовий спортивний стиль Ducati також вказує колір гальмівних супортів Brembo.
На честь гіперкара Lamborghini Sian випустили мотоцикл Ducati
Кожна деталь мотоцикла, розроблена Centro Stile Ducati для цього конкретного проекту, виготовлена ​​з легкого і цінного матеріалу, такого як вуглецеве волокно, також натхненного автомобілем.
Крім кожухів радіатора і повітрозабірників, з карбону також виготовлені кожух глушника, спойлер, кожух центрального бака, кожух сидіння, передні і задні бризковики, кожух приладової панелі і рамка фари.
За матеріалами:
AvtoDream
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас