МОЗ України просить СБ збільшити фінансування на закупівлю вакцин від COVID-19 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МОЗ України просить СБ збільшити фінансування на закупівлю вакцин від COVID-19

Казна та Політика
311
Міністерство охорони здоров’я України звернулося до Світового банку з проханням збільшити суму коштів, які попередньо розглядаються для України з метою закупівлі вакцин.
Про це повідомляється на сайті відомства.
“Зараз в МОЗ є два пріоритетні напрямки боротьби з COVID-19 з точки зору системи охорони здоров’я. Перший – забезпечення максимального тестування ПЛР-тестами. Тому, крім наших великих лабораторій, важливо розглянути можливість облаштування лабораторій на 200-250 ПЛР-тестів безпосередньо в лікарнях. Другий пріоритет – вакцина. Ми звернулися до Світового банку з проханням збільшити суму коштів, яку попередньо розглядали на виділення Україні для закупівлі вакцин”, – процитувала прес-служба міністра охорони здоров’я Максима Степанова.
Він висловив надію, що ці два напрямки стануть основою нових стратегічних проектів між Міністерством охорони здоров’я та СБ.
У свою чергу директор представництва СБ в Білорусі, Молдові та Україні Аруп Банерджі пообіцяв “співпрацювати з командою міністерства, щоб забезпечити всі ресурси, необхідні для реалізації цих напрямків”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас