МВФ розглядає ФОП як спосіб ухиляння від податків, - Angles AG — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ розглядає ФОП як спосіб ухиляння від податків, - Angles AG

Особисті фінанси
2826
Міжнародні фінансові структури, в тому числі Міжнародний валютний фонд, розглядають фізосіб-підприємців (ФОП) як спосіб ухиляння від податків.
Про це розповів UBR.ua Сергій Молибога, директор компанії Angles AG (Швейцарія), яка є консультаційним “бутиком” для приватних клієнтів.
“Це дуже вигідний інструмент, якого в багатьох країнах немає, але при цьому деякі установи, наприклад, такі як МВФ, розглядають його як якийсь спосіб ухиляння від оподаткування. Тому що іноді дроблять ФОП на “шматочки”, іноді замінюють працевлаштування в реальному житті на інструмент відносин з ФОП”, – підкреслює Молибог.
За його словами, ФОП потребють контролю з боку держави, але при цьому є ефективним механізмом економії на внутрішньому ринку для приватного малого та середнього бізнесу (МСБ).
“Ця сфера потребує певного контролю, але вона дозволяє чисто на внутрішньому ринку економити дуже непогано для приватного малого та середнього бізнесу. Тобто в цілому ця тенденція однозначно позитивна, але бюджет від цього, звісно, може страждати, тому контроль потрібен постійний”, – впевнені в Angles AG.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас