В Україні встановили рекорд з перевищення швидкості: 251 км/год — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні встановили рекорд з перевищення швидкості: 251 км/год

Особисті фінанси
8567
В Україні було встановлено рекорд з перевищення швидкості. На трасі Київ — Одеса Mercedes-Benz S 500 розігнався до 251 км/год.
Про це повідомляє заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці у FACEBOOK.
“Водій Mercedes-Benz S 500 так захопися їздою, що переплутав трасу Київ — Одеса з німецьким автобаном, де немає обмежень швидкості. Порушення зафіксували черкаські патрульні за допомогою TruCam, коли авто пролітало повз 162 км автошляху Київ — Одеса”, – повідомив Білошицький.
На водія винесли постанову за ч.3 ст.122 КУпАП — штраф 510 грн. Він перевищив дозволену швидкість на 141 км/год.

Довідка Finance.ua:

  • Фантомні патрулі для вимірювання швидкості транспортних засобів у русі можуть з’явитися на дорогах вже з наступного року.
  • TruCam фіксує перевищення швидкості автомобілів, після чого співробітник поліції виносить постанову про адміністративне правопорушення за перевищення швидкості. Оскаржити штраф можна як і у вищому органі (управлінні патрульної поліції в областях і Києві), так і в суді першої інстанції (районний суд) за місцем скоєння правопорушення, протягом 10 днів моменту вручення постанови.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас