Експерти дізналися, на яких авто в Україні найчастіше скручують пробіг (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти дізналися, на яких авто в Україні найчастіше скручують пробіг (інфографіка)

Технології&Авто
1978
Українські експерти проаналізували звіти з історії вживаних авто на вітчизняному ринку і склали список машин, у яких найчастіше скручують пробіг. Виявилося, що абсолютним лідером в цьому питанні є моделі марки BMW.
Відповідну статистику опублікував сервіс СarVertical, який спеціалізуються на наданні користувачам даних з історії транспортних засобів.
Причини. Ринок вживаних авто – це справжнє мінне поле для потенційних покупців, перш за все, через проблеми зі скручуванням пробігу. Скручування пробігу, також відоме як “змотування” або “підмотка” – незаконна операція, яка застосовується багатьма продавцями. Таким чином вони намагаються занизити реальний пробіг автомобіля.
Найпопулярніші авто у скручуванні пробігу в Україні: BMW – поза конкуренцією, саме у авто цієї марки найчастіше скручують пробіг (51%).
Експерти дізналися, на яких авто в Україні найчастіше скручують пробіг (інфографіка)
Коригування пробігу дозволяє продавцю ввести покупця в оману, змусивши його переплатити за авто. До того ж, в подальшому покупець може зіткнутися з необхідністю витратити тисячі доларів на ремонт машини.

Довідка Finance.ua:

  • Нардепи посилили покарання за викрадення автомобіля. 4 вересня Верховна Рада України прийняла в другому читанні і в цілому законопроект №3301, яким посилила відповідальність за крадіжку авто.
  • Покарання за викрадення: за крадіжку авто – від 3 до 5 років обмеження або позбавлення волі (без застосування штрафу); за ті ж дії, вчинені організованою групою або в поєднанні з насильством – від 8 до 12 років з можливістю конфіскації майна, інші – тут.

Вигідні карти для автолюбителів 🚗

За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас