"Укрпошта" відправила у примусову відпустку 20% штату для подальшої заміни ними хворих співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" відправила у примусову відпустку 20% штату для подальшої заміни ними хворих співробітників

Казна та Політика
646
Гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський заявив, що розробив методику роботи без зупинок у період пандемії коронавірусу, замінюючи хворих співробітників тими, кого раніше відправили у примусову відпустку (20%).
Про це він розповів в ефірі KSE Business Transformation Week “Трансформаційні лідери. Публічний сектор”.
“Оскільки ніхто не знав, як з цим працювати, я розробив свою методику. Я примусово відправляю 20% працівників з кожного підрозділу у відпустку. І таким чином, коли хтось захворіє у підрозділі – ми відправляємо людей на тести і карантин, якщо це потрібно, дезінфікуємо підрозділ і виводимо людей з відпустки, щоб вони працювали. І так по всіх об’єктах”, – зазначив Смілянський.
За його словами, за час карантину компанія жодного разу не порушила графік доставки пенсій і навіть збільшила показники роботи.
“Укрпошта” доставляє пенсії 4 млн пенсіонерів, а це група ризику. У нас працює 65 тисяч працівників. Буквально перед нашою розмовою ще одне відділення відзвітувало про хворого клієнта і потенційно – співробітників”, – додав гендиректор “Укрпошти”.
За його словами, навіть з резервом в 20% штату дуже складно налаштувати роботу 35 об’єктів сортування і 12 тисяч відділень – іноді доводиться відправляти додаткові пересувні відділення, одягати співробітників в спецкостюми і т.п.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас