Укрпошта запустить 500 мобільних відділень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта запустить 500 мобільних відділень

Фондовий ринок
1207
Держпідприємство Укрпошта до кінця року запустить 500 нових пересувних поштових відділень в шести областях.
Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій в telegram-каналі.
За його словами, мова йде про Київську, Одеську, Херсонську, Закарпатську, Черкаську та Чернівецьку області.
Мобільні поштові відділення вже два роки успішно працюють в Чернігівській області, зазначив міністр. Там 130 сучасних авто обслуговують майже 1500 сіл.
Нагадаємо, Укрпошта виплатила державі рекордні дивіденди за 2019 рік, 202,7 млн грн. До цього держпідприємство не виплачувало дивіденди три роки поспіль.
Раніше Finance.ua писав, що “Укрпошта” за 6 місяців поточного року збільшила чистий дохід на 12,6% в порівнянні з аналогічними показниками 2019 року, який склав близько 4,3 млрд грн. Чистий прибуток компанії за півроку склав 42,7 млн грн.

Довідка Finance.ua:

  • Пересувне відділення поштового зв’язку — це повноцінне поштове відділення, яке приїжджає у невеликі села та хутори з населенням до 2000 жителів.
  • Пересувні відділення потрібні для того, аби жителі навіть найвіддаленіших і найменших населених пунктів України отримали всі потрібні їм поштові, логістичні й фінансові послуги.
  • Які послуги надають пересувні відділення:
Логістичні послуги: приймання й видача листів, бандеролей, посилок до 30 кг, міжнародних відправлень;
Фінансові послуги: оплата комунальних послуг; виплата пенсій, соцдопомог, паїв; поповнення рахунку мобільного телефону; оплата платежів за кредитами; приймання й виплата поштових переказів; страхування та інші платежі;
Додаткові послуги: продаж поштової продукції (конверти, марки, пакування); передплата й доставка періодики; доставка рахунків, рекламної та/або інформаційної продукції; доставка ліків; продаж товарів (бакалія, побутова хімія, одяг тощо).
  • Для кожного населеного пункту будуть розроблені графіки роботи пошти відповідно до потреб клієнтів. Графіки роботи можна знайти на будівлі точки присутності Укрпошти, сільської ради та на дошках оголошень села. Також можна запитати про графік у листоноші села або звернутись до контакт-центру Укрпошти за номером телефону 0 800 300 545.
За матеріалами:
tid.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас