10% кешбеку за посилки: Укрпошта і monobank запускають партнерський проєкт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

10% кешбеку за посилки: Укрпошта і monobank запускають партнерський проєкт

Особисті фінанси
2127
Укрпошта спільно з monobank з 1 серпня і до 31 жовтня запускає партнерський проєкт у автоматизованих поштових відділеннях.
Про це вони повідомили Finance.ua.
Як діятиме. Усі відправники та одержувачі посилок, які розраховуватимуться за послуги доставки картками monobank у мережі POS-терміналів Укрпошти, миттєво отримають кешбек в розмірі 10% від вартості послуг.

6 причин перевести свій рахунок ФОП у monobank

Проєкт передбачає кешбек на послуги «Укрпошта Стандарт», «Укрпошта Експрес» та SmartBox, який отримуватимуть як відправники, так і отримувачі посилок, які розраховуватимуться картками monobank у мережі POS-терміналів Укрпошти за доставку посилок.
«Ми продовжуємо долати внутрішні і зовнішні стереотипи, пов’язані із «совковим іміджем», якого Укрпошта набувала протягом минулих десятиліть. За останні роки ми значно просунились у співпраці із сучасними вітчизняними та міжнародними бізнес-гравцями і продовжуємо свій рух далі. Нині ми анонсуємо партнерську програму із monobank – одним із найінноваційніших гравців на фінансовому ринку. У рамках промо з monobank кожен відправник або отримувач посилок Укрпошти отримуватиме 10% кешбеку, якщо розраховуватиметься за вартість доставки посилок картками monobank. Водночас, ми руйнуємо ще один міф про те, що Укрпошта не хоче дружити з банками», – зазначила заступник генерального директора із розвитку мережі Валентина Дудко.

Довідка Finance.ua:

  • Укрпошта розробляє новий продукт. Із 1 січня 2021 року перезавантажує «Укрпошта SmartВox». Клієнтам буде запропонований новий продукт, який зараз розробляється в компанії на основі цієї послуги.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас