Розроблено законопроєкт щодо протидії хаотичній забудові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розроблено законопроєкт щодо протидії хаотичній забудові

Нерухомість
376
Міністерство культури та інформаційної політики розробило законопроєкт щодо протидії хаотичній забудові в Україні, наразі його обговорюють з народними депутатами.
Про це сказав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко під час пресконференції з нагоди 100 днів на посаді міністра.
“Розробили проєкт протидії хаотичній забудові. Надзвичайно велика кількість речей пов’язана із забудовою, я ніколи не думав, що в міністерстві найбільше питання, яке мене буде турбувати, буде пов’язане з дозволами на забудову”, – сказав Ткаченко.
Він додав, що необхідність такого системного закону наразі визріла і МКІП обговорює його з депутатами.
Міністр також розповів, що за 100 днів у МКІП встигли дати поштовх низці стратегічних змін у сферах культури, туризму, креативних індустрій та медіаграмотності. Зокрема, реалізували законопроєкт №3377 про підтримку культури, креативних індустрій і туризму у зв’язку з обмежувальними заходами для протидії COVID-19, підготували проєкти законів щодо охорони культурної спадщини, розробили дорожню карту реалізації найближчими роками указу Президента щодо підтримки культури, туризму, креативних індустрій.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас