Нафтогаз дасть населенню можливість укладати контракти на поставку газу через держбанки і Укрпошту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафтогаз дасть населенню можливість укладати контракти на поставку газу через держбанки і Укрпошту

Енергетика
767
Група Нафтогаз планує в жовтні-листопаді цього року запустити можливість укладення контрактів на поставку газу з населенням через Ощадбанк, ПриватБанк і Укрпошту.
Про це в ефірі телеканалу Україна 24 повідомив глава правління НАК Андрій Коболєв.
«Протягом жовтня-листопада ми плануємо запустити пропозицію через наших партнерів. Нашими основними партнерами будуть державні банки і Укрпошта. Таким чином, через них ми зможемо зробити нашу пропозицію доступною для широкого кола клієнтів», – заявив Коболєв.
За його словами, на даний момент побутовий споживач може перейти до Нафтогазу як до постачальника газу, і укласти з ним місячний або річний контракт через сайт газопостачальної компанії Нафтогаз України.
«Поки що “ніжками” ще нікуди йти, можна це зробити тільки в інтернеті, тому що ми тільки запустили цей продукт», – додав голова Нафтогазу.

Довідка Finance.ua:

  • Ціни на газ у вересні різко зросли у зв’язку з ринковою тенденцією. Як правило, перед зимовим сезоном ціни на нього зростають після літнього падіння.
  • У компанії “Нафтогаз” заявили, що запускають новий тариф – “Річний”. Клієнти газопостачальної компанії можуть купувати “блакитне паливо” за фіксованою річною ціною і використовувати його протягом 12 місяців.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас