"Нафтогаз" запускає новий тариф: як українцям зафіксувати ціну газу на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" запускає новий тариф: як українцям зафіксувати ціну газу на рік

Енергетика
22127
У компанії “Нафтогаз” заявили, що запускають новий тариф – “Річний”. Клієнти газопостачальної компанії можуть купувати “блакитне паливо” за фіксованою річною ціною і використовувати його протягом 12 місяців.
Про це “Нафтогаз України” повідомляє на своїй сторінці в FACEBOOK.
“Відсьогодні клієнти Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” можуть купувати газ за фіксованою літньою ціною і використати його впродовж 12 місяців”, – ідеться в повідомленні.
Умови тарифу:
  • ціна газу 4,73 грн/куб.м. фіксується на рік;
  • передоплата не потрібна.
“Тобто можна зафіксувати ціну газу зараз і застрахувати себе від зростання ринкових цін взимку. Якщо у серпні ви замовите річний тариф, то з 1 вересня впродовж 12 місяців сплачуватимете за газ за ціною 4,73 грн/куб.м з ПДВ (без вартості розподілу (доставки). Вартість доставки клієнти сплачуть своєму оператору ГРМ (облгазу)”, – додають у компанії.
Зазначається, що у вересні ціна газу за тарифом «Річний» буде переглянута (і може зрости), але для клієнтів, що придбали газ за серпневою ціною – нічого не зміниться. Протягом року тариф для них буде складати 4,73 грн/куб.м.
Як підключити тариф:
  • в особистому кабінеті;
  • якщо ви не клієнт “Нафтогазу”, то тут покроковий план зміни постачальника;
  • клієнт може перейти з «Річного» тарифу на «Місячний».

Довідка Finance.ua:

  • Газопостачальна компанія “Нафтогаз” визначила річну ціну на газ для населення на рівні 4,73 гривень за кубометр з ПДВ і без урахування вартості розподілу (доставки). Це на 46% вище, ніж місячна ціна на серпень 2020 року (3,24 гривень за кубометр).
  • За тарифним планом «Місячний» ціна газу оприлюднюється на початку кожного місяця поставки. Зокрема, у серпні 2020 року ціна газу за цим тарифом складає 3,24 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості доставки (розподілу).
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас