"Нафтогаз" оголосив ціни на газ для населення у серпні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" оголосив ціни на газ для населення у серпні

Енергетика
37681
Група Нафтогаз розширює свої позиції щодо продажу природного газу для населення у зв’язку із завершенням дії режиму покладення спеціальних обов’язків на ринку природного газу (ПСО).
Про це йдеться на сайті компанії.
Зі стартом роздрібного ринку природного газу єдиної ціни на газ не буде. Кожен постачальник сам визначатиме, за якою ціною продавати газ своїм клієнтам. Своєю чергою, побутові споживачі (фізичні особи) отримали можливість вільно обирати постачальника за рівнем сервісу та тарифним планам.
Ціни для побутових споживачів:
  • населення може придбати природний газ напряму у ГК Нафтогаз України. Наразі доступний тарифний план «Місячний», за яким ціна газу оприлюднюється на початку кожного місяця поставки. Зокрема, у серпні 2020 року ціна газу за цим тарифом складає 3,24 грн/куб. мПДВ, без вартості доставки (розподілу).
  • у середині серпня 2020 року ГК Нафтогаз України запропонує тариф «Річний» з фіксованою ціною на рівні 4,73 грн/куб. мПДВ, без вартості доставки (розподілу).

Довідка Finance.ua:

  • З 1 серпня 2020 року завершив дію режим покладення спеціальних обов’язків на ринку природного газу (ПСО). Ціни на газ для своїх побутових і непобутових клієнтів кожен постачальник визначає самостійно.
  • Це означає, що в Україні почав працювати ринок газу для населення і українці самі можуть вільно міняти газового постачальника.
  • Раніше «Нафтогаз України» оприлюднив умови продажу газу для поставок населенню з 1 серпня.

Кращі картки для оплати комуналки 💡

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас