Приватизацію готелю "Дніпро" намагаються скасувати через суд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватизацію готелю "Дніпро" намагаються скасувати через суд

Фондовий ринок
1225
Приватизація готелю “Дніпро” буде оскаржена в суді. Позивач просить скасувати наказ Фонду державного майна про затвердження результатів аукціону.
Про це йдеться в повідомленні на сайті Окружного адміністративного суду Києва.
Повідомляється, що до суду надійшов позов про визнання протиправним та скасування наказу ФДМ, яким затверджено протокол про результати електронного аукціону з продажу 100% державного пакета акцій готелю “Дніпро”.
“Разом з позовом до суду надійшла заява про його забезпечення, в якій позивачка просить суд призупинити дію вищевказаного наказу та заборонити Фонду держмайна здійснювати будь-які дії щодо подальшого проведення приватизації цього об’єкта”, – йдеться в повідомленні.
На даний момент суд визначає наявність правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову та відкриття провадження в адміністративній справі.

Довідка Finance.ua:

  • Готель “Дніпро” купив засновник кіберкоманди NAVI Олександр Кохановський разом з партнерами. На місці готелю планується зробити великий кібеспортівний проєкт.
  • Фонд держмайна 15 липня провів аукціон з продажу столичного готелю “Дніпро” – готель продали за 1 млрд 111 мільйонів 222 тисячі 22 гривні ТОВ “Смартленд”.
  • Готель “Дніпро” виставлявся на продаж за стартовою ціною 80,92 млн грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас