Новий власник готелю "Дніпро" розповів, скільки планують витратити на реконструкцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий власник готелю "Дніпро" розповів, скільки планують витратити на реконструкцію

Фондовий ринок
1642
Нові власники готелю “Дніпро” планують вкласти в реконструкцію готелю близько 20 млн доларів і вже ведуть переговори з “топовим закордонним архітектурним бюро”.
Про це в інтерв’ю AIN.UA розповів один з нових власників готелю Олександр Кохановський.
“Ведемо переговори з топовим закордонним архітектурним бюро. Щодо вартості і термінів – постараємося впоратися за півтора-два роки і вкладемо близько 20 млн доларів.
Мені важливо зберегти готель. І не тільки протягом 5 років, як того вимагають умови приватизації – я хочу зробити “Дніпро” символом сучасного підходу до приватизації та розвитку нових індустрій. А сама приватизація такого рівня буде показовою для інвесторів з усього світу – і впевнений, стане магнітом для нових подібних угод”, – сказав Кохановський.
За його словами, “Дніпро” розглядають як частину екосистеми, яку будують.
“Завдяки цьому об’єкту і кіберспортивній арені в центрі ми можемо давати унікальні пропозиції для турнірних операторів і розробників комп’ютерних ігор, які обиратимуть Київ для великих міжнародних кіберспортивних івентів. Також створимо ідеальні умови для тренувань команд. І що головне – в самому центрі міста. Наші training facilities будуть використовувати професійні команди з Америки, Європи, Азії та СНД.
Тому ми бачимо “Дніпро” стратегічним об’єктом, який дасть нам унікальні конкурентні переваги і сильно підніме маржинальність багатьох наших бізнесів”, – додав він.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас