Київським підприємцям будуть компенсувати 99% від суми процентів за кредитами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київським підприємцям будуть компенсувати 99% від суми процентів за кредитами

Кредит&Депозит
1575
У Києві будуть компенсувати 99% від суми процентів за кредитними договорами. Відповідне рішення прийняла Київрада.
Про це на брифінгу 29 липня повідомив мер столиці Віталій Кличко.
Також він повідомив, що 28 липня Київрада ухвалила рішення, яке дозволить компенсувати столичним підприємцям 99 відсотків від суми процентів за кредитними договорами.
«28 липня Київрада ухвалила ще одне важливе рішення для підтримки малого та середнього бізнесу столиці. Відтепер – до 31 грудня – місто буде компенсувати підприємцям 99 відсотків від суми процентів за кредитними договорами. Тими, що укладені, або будуть укладені з банками-партнерами чи уповноваженими банками», – підкреслив Віталій Кличко.
Тобто, бізнес столиці до кінця 2020 року зможе кредитуватись під 0,1 відсотка річних.
«Київ сьогодні не тільки бореться з коронавірусом, а й розвивається. Міська влада втілює заплановані проекти та намагається мінімізувати наслідки кризи, спричиненої пандемією», – додав Кличко.
Також Кличко ініціював створення спільної з міською владою групи економічних експертів, практиків, представників бізнесу, що буде напрацьовувати кроки із подолання економічної кризи, спричиненої пандемією.
«Хочу повідомити, що я ініціював створення спільної з міською владою групи економічних експертів, практиків, представників бізнесу. Щоб ми разом напрацювали шляхи подолання кризи. І визначили основні кроки, що потрібні для підтримки і розвитку бізнесу в столиці», – зазначив мер столиці.

Довідка Finance.ua:

  • Для підприємців Києва, які візьмуть участь у держпрограмі «Доступні кредити», кінцеві ставки будуть від 2,5 до 4,5 відсотків у гривні.
  • Київрада скасувала сплату пайової участі для літніх та сезонних майданчиків кафе і ресторанів, а також – для бізнесу, який здійснює діяльність у засобах пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі і об’єктах сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас