"Київміськбуд" прийняв ще 6 об'єктів "Укрбуду" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київміськбуд" прийняв ще 6 об'єктів "Укрбуду"

Фондовий ринок
1800
Холдингова компанія “Київміськбуд” прийняла чергові 6 об’єктів корпорації “Укрбуд” – ЖК “Кирилівський гай”, “Гвардійський”, “Freedом”, “Lake house”, “Twin house”, “Urban park”.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
За словами президента “Київміськбуду” Ігоря Кушніра, найближчим часом планують прийняти всі об’єкти.
“Сьогодні “Київміськбуд” підписав документи на прийняття ще 6 комплексів “Укрбуду”. У цього процесу непроста передісторія. Спочатку, коли ми погоджувалися добудовувати, було розуміння, що і як робити. Але я не думав, що ми зіткнемося з такою великою кількістю перешкод: починаючи від замовників будівництва і закінчуючи причетними державними структурами. Через це час прийняття дещо затягнулось. На сьогоднішній день по більшій частини комплексів, які приймає “Київміськбуд”, документи на фінальних стадіях”, – заявив Кушнір.
“Очікуємо позитивного рішення від Київради у питанні скасування пайових внесків, що істотно знизить фінансове навантаження. ДАБІ почав вводити об’єкти в експлуатацію”, – додав він.
За його словами, компанії вдалося налагодити співпрацю з Міністерством оборони, на землях якого повинні будуватися 3 великих комплекси. Щодо ЖК “Art house” – ситуація складна.
“Ми працюємо з Міністерством у частині підписання договорів. Є повне взаєморозуміння і конструктивна робота. Уже підписано основний договір по ЖК “Urban Park”, узгоджені з Міністерством умови угоди по ЖК “Оберіг-2”. До остаточної передачі об’єктів необхідне виконання кількох технічних моментів, думаю, це не займе багато часу.
Розуміючи, що цей процес запущений, ми приймаємо сьогоднішні 6 комплексів”, – розповів Кушнір.
Загалом “Київміськбудом” в цілому наразі прийнято 11 об’єктів корпорації “Укрбуд”: ЖК “Пектораль”, “Новомостицький”, “Сонячна Рів’єра”, “Харківський”, “Гармонія”, “Кирилівський гай”, “Гвардійський”, “Freedом”, “Lake house”, “Twin house”, “Urban park” .

Довідка Finance.ua:

  • Київміськбуд зобов’язався добудувати незавершені об’єкти компанії Укрбуд: 23 житлових комплекси і один бізнес-центр.
  • 26 червня стало відомо, що Київміськбуд ввів у експлуатацію житлові комплекси Сонячна рів’єра, Новомостицький та перші дві секції ЖК Пектораль, які раніше прийняв на баланс від Укрбуду.
  • Президент «Київміськбуду» заявляв, що на добудову всіх житлових комплексів «Укрбуду» не вистачає 2 млрд грн.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас