Instagram розробила сервіс для спрощення онлайн-покупок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Instagram розробила сервіс для спрощення онлайн-покупок

Фондовий ринок
209
Популярна соціальна мережа Instagram розробила нову функцію, яка значно спрощує процес здійснення покупок через інтернет. Новий сервіс отримав назву Instagram Shop. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на прес-реліз компанії.
“Завдяки цій функції користувачі зможуть дізнаватися останні модні тенденції, отримувати індивідуальні рекомендації щодо вибору того чи іншого продукту, а також купувати товари, що сподобалися. У Instagram Shop, як вказується в прес-релізі, будуть, наприклад, представлені каталоги останніх колекцій одягу та аксесуарів відомих брендів”, – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що наразі сервіс працює на території США. Найближчим часом розробники планують зробити його доступним для користувачів інших країн. Для тих, хто перебуває на території Сполучених Штатів, в соціальній мережі існує спеціальний значок, що показує, які продукти можна придбати безпосередньо в Instagram, не виходячи з додатку. Вже до кінця цього року планується додати нову вкладку магазину в навігаційну панель, щоб користувачі могли перейти за покупками за допомогою всього одного кліку.
“Крім того, в найближчі тижні на території США мають намір запустити платіжну онлайн-систему Facebook Pay, за допомогою якої можна буде робити покупки. Це спростить процес придбання товарів на вбудованому в однойменну соціальну мережу торговому майданчику. Крім цього користувачі зможуть через Facebook Pay розплачуватися за додаткові послуги, переказувати одне одному гроші”, – підкреслює видання.
У компанії обіцяють, що підключення до платіжної системи дозволить налаштовувати постійний спосіб оплати, переглядати історію платежів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас