Власник землі біля Подільського моста поверне Києву 80 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власник землі біля Подільського моста поверне Києву 80 мільйонів гривень

Казна та Політика
2575
Суд апеляційної інстанції скасував рішення господарського суду міста Києва, яким з бюджету міста Києва на користь комерційної структури безпідставно стягнуто понад 80 млн грн.
Про це повідомили в прес-службі прокуратури міста Києва, пише 100realty
«Встановлено, що у 2017 році приватне товариство звернулося до арбітражного суду з позовом про стягнення з місцевого бюджету збитків, нібито завданих в результаті будівництва Подільського мостового переходу через річку Дніпро в місті Києві», – повідомили в прокуратурі.
Господарський суд Києва задовольнив позов товариства, яке орендувало земельну ділянку поруч з будівництвом і скаржилося, що старі промислові будівлі були пошкоджені через зведення моста.
Прокуратура встановила, що це рішення ґрунтувалося тільки на суперечливому висновку експертизи. Інших доказів, які підтвердили б шкоду, не було надано.

Довідка Finance.ua:

  • Будівництво Подільсько-Воскресенського моста ведеться вже 27 років. Відтоді неодноразово змінювалася загальний кошторис будівництва.
  • На будівництві Подільсько-Воскресенського мостового переходу в Києві робітники перейшли до реалізації наступного і одного з найважливіших етапів – монтажу вант.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас