За півроку українці придбали нових авто на $1 млрд (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За півроку українці придбали нових авто на $1 млрд (інфографіка)

Особисті фінанси
851
Протягом січня-червня 2020 року в Україні зареєстрували 37 тисяч нових автомобілів. Середня вартість кожного з них $28 тис.
Про це йдеться в аналітиці сайту з продажу автомобілів RST.ua.
Сума витрат в першому півріччі склала $1 млрд без урахування вартості додаткового обладнання.
Які авто користуються попитом:
  • найпопулярнішою маркою було Renault, яких зареєстрували понад 6,2 тис. авто. У трійку бестселерів серед марок увійшли також Toyota (5,4 тис. реєстрацій) і Kia (3,1 тис. реєстрацій).
  • з початку року найчастіше серед моделей українці купували кросовер Kia Sportage. Крім нього були популярні Renault Duster і Toyota RAV4.

Кредитні картки для водіїв 🚗

За півроку українці придбали нових авто на $1 млрд (інфографіка)
Ціни. Більшість зареєстрованих автомобілів входили в ціновий діапазон $17-35 тис. (50%). Ще 27% – автомобілі, вартість яких нижче $17 тис. Без урахування вартості додаткового обладнання.
Серед зареєстрованих за 6 місяців авто, 30% були обладнані дизельними двигунами.
Крім цього, в січні-червні реєстрували авто преміум-класу, серед яких 12 Mercedes AMG-GT 4-Door, 9 Porsche 911, 2 Bentley FlyingSpur. Також серед моделей Rolls-Royce зареєстрували один Wraith; два Phantom і шість Cullinan.

Довідка Finance.ua:

  • У червні в Україні зареєстрували 7,1 тис. нових автомобілів. Це на 23% більше, ніж в травні цього року. Якщо порівнювати з червнем минулого року, то кількість придбаних авто зросла на 10%.
  • За даними Укравтопрому, протягом червня 2020 року українці вдвічі частіше купували старі легкові авто, які ввозяться з-за кордону.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас