В українських інтернет-магазинах тепер можна буде платити через Google Pay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В українських інтернет-магазинах тепер можна буде платити через Google Pay

Особисті фінанси
1138
ПриватБанк запустив можливість здійснювати покупки онлайн через Google Pay для користувачів більше 12 000 українських інтернет-магазинів і онлайн-сервісів. Компанії, які користуються платіжними сервісом LiqPay, тепер зможуть простіше приймати платежі через Google Pay на своїх сайтах.
Про це повідомили в прес-службі банку.
«Можливість платежів на сайті або в онлайн-магазині може стати відмінним приводом для спонтанної покупки, все відбувається так само просто, як в офлайні, – каже керівник напряму діджитал продуктів ПриватБанку Христина Кармазіна.
Як підключити:
  • додаткова інтеграція не потрібна, Google Pay автоматично буде включений для всіх клієнтів LiqPay. Вимкнути або ввімкнути оплату за бажанням завжди можливо в особистому кабінеті Мерчанта;
  • якщо на сайті є кнопка “Оплатити через G Pay” – маєте можливість швидкої і безпечної оплати онлайн за допомогою сервісу Google Pay.
Чим це корисно:
  • найбільшою перевагою цього рішення є економія часу, бо немає необхідності щоразу заповнювати довгі форми даних платіжної картки, що скорочує час покупки і безпечно як для клієнтів, так і для онлайн-продавця;
  • Google Pay дозволяє легко і безпечно оплачувати покупки в магазинах, онлайн і в мобільних додатках;
  • крім платіжних карток, в Google Pay можна зберігати і використовувати картки лояльності та подарункові картки, при цьому всі дані знаходяться в цілковитій безпеці.
“Здійснюючи оплату за послуги в Інтернеті, Google Pay не передає інформацію про вашу кредитну картку продавцю, а якщо ви загубили свій телефон, ви зможете віддалено заблокувати його за допомогою додаткового пароля або видалити всі дані. Крім того, вам не потрібно відключати свою кредитну картку, тому що її немає в вашому телефоні”, – повідомляють у ПриватБанку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас