ПриватБанк знизив ставки за кредитами для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк знизив ставки за кредитами для бізнесу

Особисті фінанси
1245
ПриватБанк повідомив про чергове зниження ставок за кредитами для бізнесу та підприємців з 1 липня 2020 року.
На скільки знизили. Ставки за всіма кредитними лімітами на рахунку, а також за новими кредитами за всіма програмами “проектного” фінансування (кредитні лінії, лізинг тощо) – знижуються на 1,5% річних.
Зокрема, базові ставки кредитування на придбання основних засобів, програмами лізингу і кредитами “Агросезон” знижені до 13,5% річних, а гривневі кредити під заставу депозитів у валюті надаватимуться банком під 10,5% річних.
Нагадаємо, в травні ПриватБанк автоматично знизив ставки за діючими програмами фінансування малого бізнесу для 60 тисяч українських компаній і підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше в ПриватБанку повідомили про початок кредитування в рамках державної програми “Доступне житло під 10%” з 1 липня 2020 року.
  • ПриватБанк вперше в Україні запустив нову технологію в мережі своїх POS-терміналів: вона дозволяє оплачувати покупки з будь-якої картки ПриватБанку, прив’язаної до Приват24, якщо на основній картці клієнта не вистачає коштів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас