Понад третина українців вважають, що за рік рівень їхнього добробуту знизився — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад третина українців вважають, що за рік рівень їхнього добробуту знизився

Особисті фінанси
376
37,6% українців вважають, що у порівнянні з квітнем 2019-го року рівень добробуту їх родини погіршився. Про це йдеться в дослідженні Центру Разумкова.
9% – вважають, що рівень покращився, 51,6% – не змінився.
Економіка. Половина респондентів вважає, що економічне становище України погіршилося (7,4% думають, що покращився, 36% – не змінився).
Ціни і тарифи. 56% опитаних відчули зростання рівня цін і тарифів (10% думать. що ситуація з тарифами змінилася на краще, 29,9% – не відчули змін).

Кредитні карти без довідки про доходи 💳

70,3% респондетів згодні з тим, що передбвиборні обіцянки президента про робочі місця не виконані, 15,9% вважають, що вони виконані частково, 1,5% – думають, що виконані повністю.71,5% зазначають, що президент не зміг відсторонити олігархів від впливу на політику.

Довідка Finance.ua:

  • Особливості е-декларування: названо доходи, які не потрібно вказувати. Кошти, повернуті як податкова знижка за навчання дитини, не вважаються доходом, тому їх не потрібно вказувати в розділі 11 «Доходи, у тому числі подарунки» декларації.
  • У другому кварталі 2020 року знизились номінальні та реальні доходи українців. Про це йдеться в “Інфляційному звіті” експертів Національного банку України.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 💰

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас