Зеленський підключив Шмигаля до вирішення питання "Укрбуду" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський підключив Шмигаля до вирішення питання "Укрбуду"

Казна та Політика
1460
Президент Володимир Зеленський звернувся до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням забезпечити координацію заходів щодо усунення перешкод в процесі відновлення будівництва об’єктів будівельної компанії “Укрбуд”.
Про це йдеться у відповіді на петицію інвесторів житлових комплексів “Укрбуду”.
“Питання захисту інвестицій як бізнесу, так і простих громадян України є одним з пріоритетів моєї діяльності. Будь-які бюрократичні зловживання з боку органів державної влади та місцевого самоврядування є неприпустимими і повинні бути усунені”, – заявив Зеленський.
22 травня на сайті президента петиція, в якій Володимира Зеленського просять допомогти зняти штучні обмеження з боку чиновників Державної архітектурно-будівельної інспекції, КМДА і Київради, Міноборони для передачі ХК “Київміськбуд” житлових комплексів корпорації “Укрбуд” та їх добудови, набрала необхідні 25 тисяч голосів.
Зеленського попросили доручити першому заступнику керівника Офісу президента Сергію Трофімову провести відповідні наради, а також здійснити необхідні інші дії з представниками вищезгаданих органів влади та місцевого самоврядування, спрямовані на якнайшвидше врегулювання спірних питань і відновлення процесу передачі об’єктів будівництва ЖК “Укрбуд” для запуску будівництва.

Довідка Finance.ua:

  • Президент України Володимир Зеленський на пресконференції 20 травня порекомендував меру Києва Віталію Кличку підключитися до вирішення питання з корпорацією “Укрбуд”.
  • Кличко заявив, що слова Президента Зеленського про те, що Кличко сам може вирішити питання добудови об’єктів “Укрбуду”, “як мінімум некоректні”.
  • У Міноборони заявили, що знайшли механізм розв’язання проблеми та запустили процедуру, щоб отримати рішення, які дозволять підписати договори з Київміськбудом про добудову 4 з 23 ЖК, що споруджуються на землях Міноборони.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас