Президент прокоментував ситуацію з "Укрбудом" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент прокоментував ситуацію з "Укрбудом"

Казна та Політика
2519
Президент України Володимир Зеленський порекомендував меру Києва Віталію Кличку підключитися до вирішення питання з корпорацією “Укрбуд”.
Про це Зеленський заявив на пресконференції.
“По Укрбуду ми передали всі повноваження Київміськбуду. Я займався COVID-19, МВФ і дійсно про це забув. Також хотів би, щоб тут Віталій Володимирович Кличко підключився. Це його задача, він мер Києва. Я думаю, це правильно, щоб він якомога швидше зміг звітувати і розказати, що там відбувається по Укрбуду”, – повідомляє Зеленський.

Довідка Finance.ua:

  • У середині грудня минулого року Президент Володимир Зеленський пообіцяв, що будинки однієї з найбільших будівельних компаній в Україні – «Укрбуду» – добудує «Київміськбуд».
  • Представники «Київміськбуду», «Укрбуду» та група інвесторів підписали меморандум, згідно з яким роботи на недобудованих будинках відновляться протягом пів року. «Київміськбуд» має добудувати 23 житлові комплекси й один бізнес-центр.
  • Президент “Київміськбуду” Ігор Кушнір заявляв, що без підтримки держави будівництва “Укрбуду” можуть виявитися замороженими на десятки років, оскільки чиновники та власники землі вирішили скористатися ситуацією та виторгувати додаткові преференції.
  • Інвестори «Укрбуду» заявляли, що чиновники ігнорують рішення Зеленського стосовно «Укрбуду», тому люди знову змушені звертатись до Президента. Інвестори вже звернулися до Президента України у петиції.
  • 13 травня ініціативна група інвесторів житлових комплексів корпорації «Укрбуд» організувала автомобільний мітинг у зв’язку з блокуванням чиновниками ДАБІ, Міноборони і КМДА відновлення будівництва ЖК.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас