У Києві мітингують інвестори Укрбуду (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві мітингують інвестори Укрбуду (фото)

Особисті фінанси
6719
Ініціативна група інвесторів житлових комплексів корпорації «Укрбуд» організувала автомобільний мітинг у зв’язку з блокуванням чиновниками ДАБІ, Міноборони і КМДА відновлення будівництва ЖК.
Про це повідомляється на сторінці групи в Facebook.
Інвестори вказали, що пройшло вже 5 місяців, як Володимир Зеленський особисто пообіцяв, що об’єкти ЖК «Укрбуд» будуть добудовані компанією «Київміськбуд», але будівництво досі не відновлено через блокування процесу з боку чиновників, які ігнорують рішення президента.
Розуміючи, що прогрес у будівництві відсутній, а чиновники продовжують втрачати час, інвестори ЖК «Укрбуд» створили електронну петицію на сайті Президента України і записали відеозвернення до Президента з проханням проконтролювати виконання його рішення. Крім цього, з огляду на карантин в Україні, інвестори вирішили провести масштабний автомобільний мітинг у Києві.
У Києві мітингують інвестори Укрбуду (фото)
Активісти вирушили колоною автомобілів від РК «Чарівне місто» (ст. м. Червоний Хутір) і пройшли до Київської міської державної адміністрації, де проведуть автомобільний мітинг з вимогою звільнення від сплати пайової участі для ЖК «Укрбуд», через нездатність забудовника «Укрбуд» продовжувати самостійно будівництво, з метою зменшення фінансового навантаження зі сплати пайового внеску на забудовника («Київміськбуд»), який буде здійснювати завершення будівництва житлових будинків, передбачене рішенням Київської міської ради No460/8033 від 19 грудня 2019 року. Тим більше, що скасування пайової участі передбачено для всіх забудовників України з 1 січня 2021 року.
У Києві мітингують інвестори Укрбуду (фото)
Далі автоколона вирушить до Міністерства оборони України та проведе автомобільний мітинг біля будівлі Міністерства з вимогою якнайшвидшого підписання договорів з «Київміськбудом» на існуючих умовах і усунення штучних бюрократичних перешкод, що заважають відновленню будівництва ЖК, зокрема «Чарівне місто», «Оберіг-2», «Urban Park» і «Art House», адже від відновлення будівництва цих ЖК залежить відновлення будівництва і інших ЖК «Укрбуду».
За прогнозами організаторів, в акції очікується до 500 автомобілів-учасників.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше інвестори «Укрбуду» заявляли, що чиновники ігнорують рішення Зеленського щодо «Укрбуду», тому люди знову змушені звертатися до Президента.
За матеріалами:
АіФ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас