Чиновники ігнорують рішення Президента стосовно «Укрбуду» - інвестори — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чиновники ігнорують рішення Президента стосовно «Укрбуду» - інвестори

Нерухомість
4464
Чиновники ігнорують рішення Зеленського стосовно «Укрбуду», тому люди знову змушені звертатись до Президента.
Про це розповіли Finance.ua безпосередньо інвестори «Укрбуду».
Спільна ініціативна група інвесторів стверджує про майже повну відсутність прогресу у відновленні будівництва об’єктів. З 23-х об’єктів Київміськбуд прийняв лише 5 житлових комплексів та фактично припинив прийняття решти об’єктів, мотивуючи це відсутністю підтримки зі сторони органів державної влади, зокрема ДАБІ (відмова у введенні в експлуатацію ЖК), КМДА та КМР (відмова у скасуванні пайових внесків та затягування розгляду ряду питань), Міноборони (відмова перепідписувати договори). Про це неодноразово заявляв Президент ХК ПрАТ “Київміськбуд” в ряді інтерв’ю для ЗМІ.
Інвестори вже звернулися до Президента України у петиції. У ній вони просять забезпечити виконання обіцянки та посприяти у знятті штучних обмежень, які встановлюють представники органів влади взагалі та окремі чиновники зокрема.

Довідка Finance.ua:

  • У середині грудня минулого року Президент Володимир Зеленський пообіцяв, що будинки однієї з найбільших будівельних компаній в Україні – «Укрбуду» – добудує «Київміськбуд».
  • Раніше інвестори, які купили житло у 26 житлових комплексах Києва, які будувалися під егідою «Укрбуду», звернулись до Зеленського через «критичну ситуацію, що відбувалася на будівельних майданчиках».
  • Пізніше представники «Київміськбуду», «Укрбуду» та група інвесторів підписали меморандум, згідно з яким роботи на недобудованих будинках відновляться протягом пів року. «Київміськбуд» має добудувати 23 житлові комплекси й один бізнес-центр. Зі списку, водночас, були виключені ЖК «Генезис» і ЖК «Едельвейс».
  • Президент “Київміськбуду” Ігор Кушнір заявляв, що без підтримки держави будівництва “Укрбуду” можуть виявитися замороженими на десятки років, оскільки чиновники та власники землі вирішили скористатися ситуацією та виторгувати додаткові преференції.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас