Прибуток виробника iPhone впав на 90% за підсумками кварталу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прибуток виробника iPhone впав на 90% за підсумками кварталу

Фондовий ринок
834
Тайванська Foxconn, яка є найбільшим постачальником iPhone, відзвітувала про падіння прибутку на 90% за підсумками першого кварталу 2020 року.
Про це пише Reuters.
Прибуток компанії за підсумками першого кварталу скоротився до $70,3 млн на тлі закриття заводів у Китаї через спалах коронавірусу, а також скорочення замовлень з боку ключових замовників, в тому числі і Apple.
Зазначається, що результати Foxconn за підсумками першого кварталу виявилися найгіршим результатом компанії з 2000 року і не виправдали прогнозів аналітиків.
У компанії зазначили, що після відкриття заводів у Китаї ситуація покращилася. У Foxconn очікують, що компанія зможе повернутися до стабільного зростання в другому кварталі цього року.
Зокрема, в компанії очікують зростання виручки для корпоративного і обчислювального підрозділу більш ніж на 10% і 15% відповідно. При цьому, в Foxconn очікують зниження виручки в сегменті побутової електроніки, більшу частину якого складають смартфони. Прогнозується, що підрозділ повідомить про зниження продажів на 15% на рік через вплив пандемії коронавірусу на купівельну спроможність споживачів.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас