Продажі смартфонів Apple iPhone впали на 77% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продажі смартфонів Apple iPhone впали на 77%

Фондовий ринок
2531
Продажі смартфонів Apple iPhone в квітні 2020 року впали на 77% в річному численні.
У порівнянні з березнем цього року продажі знизилися на 56%, свідчить звіт компанії з дослідження ринку мобільних пристроїв KeyBanc, повідомляє Mydrivers.
Головною причиною падіння продажів називають пандемію коронавірусу, через яку багато магазинів були закриті, а також небажання користувачів розлучатися з накопиченнями на тлі того, що багато хто залишився без роботи в цей період.
В середині квітня інвестиційний банк Goldman Sachs опублікував прогноз, в якому йшлося, що продажі Apple iPhone можуть впасти більш ніж на третину в другому кварталі 2020 року. У зв’язку з цим він знизив рейтинг акцій Apple з “нейтрального” до “потрібно продавати”.
Аналітики Goldman Sachs упевнені, що продажі iPhone впадуть на 36% в річному численні в другому кварталі цього року через економічну кризу, викликану новим спалахом коронавірусу.
В майбутньому ринковий попит буде поступово відновлюватися. Очікується, що до четвертого кварталу 2020 року він знизиться тільки на 2%.
Водночас оптимісти вважають, що нові смартфони iPhone 12, які мають вийти цієї осені, викличуть новий сплеск продажів.
Згідно з останніми новинами, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max будуть не тільки підтримувати мережі п’ятого покоління, а й отримають екрани з частотою оновлення зображення 120 Гц.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас