У Кабміні презентували план по створенню 500 тис. робочих місць (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні презентували план по створенню 500 тис. робочих місць (інфографіка)

Особисті фінанси
3767
Уряд розпочав реалізацію плану зі створення умов для підвищення зайнятості населення, спрямованого на подолання безробіття, що виникло внаслідок пандемії. Йдеться про створення 500 тисяч вакансій у десяти сферах.
Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.
“Держава надає як фінансову підтримку безробітним, так і допомагатиме з працевлаштуванням. Разом з іншими міністерствами ми проаналізували ситуацію, в яких секторах є найбільші виклики і в яких галузях реально створити робочі місця. Наше спільне завдання – в постійному режимі працювати над тим, щоб люди мали можливість знайти собі роботу, яка може бути для них тимчасовою на період карантину, або ж і кар’єрою в майбутньому”, – прокоментував Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко.
У Кабміні презентували план по створенню 500 тис. робочих місць (інфографіка)
За словами міністра, багато робочих місць вже створено, але важливо зазначити, що це не одномоментний процес і за один день не може з’явитися 500 тис.вакансій. Так, 216 900 новостворених робочих місць вже профінансовані і не потребують додаткових коштів.
Створення робочих місць відбувається трьома шляхами:
  • через державні та комунальні підприємства;
  • через створення умов для бізнесу;
  • через державні дотації та субвенції у низці галузей.
Для моніторингу виконання плану буде створено робочу групу з представників міністерств під керівництвом Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка.

Довідка Finance.ua:

  • Молодь, яка закінчила або припинила навчання у навчальному закладі, звільнилася зі строкової військової служби і яка потребує сприяння в працевлаштуванні на перше робоче місце, може зареєструватися в службі зайнятості.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас