Мораторій на перевірки бізнесу продовжать — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мораторій на перевірки бізнесу продовжать

Казна та Політика
1415
Мораторій на перевірки для малого бізнесу продовжать на час карантину. У Кабінеті міністрів зараз працюють з комітетами Верховної Ради щодо заходів, які будуть впроваджені для малого бізнесу під час виходу з карантину.
Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко під час брифінгу.
“Є звернення малих підприємців щодо продовження мораторію на перевірки. Ми, як уряд і міністерство, підтримуємо продовження такого мораторію як мінімум на період карантину, можливо, на більш довгий період. Я думаю, таке рішення буде прийнято позитивно”, – заявив Петрашко.

Довідка Finance.ua:

  • У березні уряд прийняв закон про підтримку платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної інфекції. Законом встановлено мораторій на проведення документальних та фактичних перевірок з 18 березня по 18 травня 2020 року.
  • 30 квітня парламент схвалив за основу законопроект Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної інфекції.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас