«Нова пошта» запустила функцію онлайн-оплати за іншу людину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нова пошта» запустила функцію онлайн-оплати за іншу людину

Особисті фінанси
2009
У мобільному додатку «Нова Пошта» доступна функція, яка надає можливість оплатити доставку або здійснити післяплату онлайн за третю особу — отримувача відправлення.
Про це йдеться в повідомленні компанії в FACEBOOK.
Щоб здійснити оплату:
  • Дізнайся номер експрес-накладної від отримувача посилки.
  • Відкрий у мобільному додатку «Нова Пошта» вкладку «Мої відправлення» ➡ «Відстежити» ➡ здійснити пошук експрес-накладної за номером.
  • У вкладці «Інформація про посилку» з’явиться кнопка «Повна інформація про посилку». Натискай на неї та введи номер телефону отримувача посилки, на який зареєстровано відправлення.
  • Опція сплати відправлення активована.
Раніше Finance.ua писав, що «Нова пошта» безкоштовно зберігатиме посилки клієнтів до кінця карантину. З 18 березня скасовує плату за зберігання посилок клієнтів до кінця карантину.

Довідка Finance.ua:

  • «Нова пошта» закриває частину відділень, які розташовані у торгівельних центрах. Посилки з них переадресовуватимуться на інші відділення. Компанія буде й надалі підтримувати українців і доставляти все необхідне, зокрема продукти харчування, медичне обладнання, захисні матеріали, дезінфікуючі і антисептичні засоби тощо.
  • «Нова пошта» почала доставляти вантажі “Ін Тайму”. Компанія “Ін Тайм” заснована в 2002 році, вона надавала послуги експрес-доставки по всій Україні та за її межами. Мережа “Ін Тайм” налічувала понад 602 відділення.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас