😷 «Нова пошта» безкоштовно зберігатиме посилки клієнтів до кінця карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

😷 «Нова пошта» безкоштовно зберігатиме посилки клієнтів до кінця карантину

Особисті фінанси
1563
«Нова пошта» з 18 березня скасовує плату за зберігання посилок клієнтів до кінця карантину.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
“Ми розуміємо, що в ситуації, яка склалася, наші клієнти можуть не встигнути забрати посилки вчасно. «Нова пошта» продовжує працювати і надавати послуги клієнтам у повному обсязі. Весь ланцюг нашої доставки працює – відділення, термінали, кур’єри, поштомати. Перевезення вантажу відбувається без обмежень. Крім того, в звичайному режимі продовжує працювати міжнародна доставка”, – ідеться в повідомленні.
Як зазначає пресслужба, усі відділення «Нової пошти» оснащені дезінфекторами, захисними масками, рукавичками. У відділеннях постійно проводиться прибирання всіх поверхонь за допомогою дезінфікуючих засобів.
“Ми контролюємо відстань черги і не допускаємо великого скупчення людей. Наші співробітники проходять первинний огляд і не допускаються до роботи у разі погіршення самопочуття”, – додали в компанії.

Довідка Finance.ua:

  • «Нова пошта» закриває частину відділень, які розташовані у торгівельних центрах. Посилки з них переадресовуватимуться на інші відділення. Компанія буде й надалі підтримувати українців і доставляти все необхідне, зокрема продукти харчування, медичне обладнання, захисні матеріали, дезінфікуючі і антисептичні засоби тощо.
  • Національний оператор поштового зв’язку «Укрпошта» повідомив про часткову зміну умов вручення і зберігання поштових відправлень у відділеннях поштового зв’язку на період карантину.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас