"Укрпошта" змінила умови вручення і зберігання посилок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" змінила умови вручення і зберігання посилок

Фондовий ринок
2885
Національний оператор поштового зв’язку «Укрпошта» повідомив про часткову зміну умов вручення і зберігання поштових відправлень у відділеннях поштового зв’язку на період карантину.
Про це повідомляється на сайті компанії.
«Тому зараз частково міняємо умови доставки, вручення і зберігання поштових відправлень, що реєструються. Це дозволить обмежити контакти клієнтів зі співробітниками відділень і максимально убезпечити всіх від можливості зараження вірусною інфекцією», – йдеться в повідомленні.
Що змінюється. З 12 березня по 3 квітня 2020 року включно компанія частково змінює умови доставки, вручення і зберігання поштових відправлень «Укрпошта Експрес», «Укрпошта Стандарт» і «Укрпошта SmartBox».
  • Рекомендовані поштові відправлення (крім листів з позначкою «Судова повістка») будуть кластися в абонентські скриньки адресатів.
  • Якщо абонентський ящик адресата несправний, адресат буде проінформований про надходження рекомендованих листів через інтернет, або через засоби зв’язку – домашні або мобільні телефони.
  • Листи з поміткою «Судова повістка» будуть доставлятися відповідно до Правил надання послуг поштового зв’язку.
З 17 березня і до закінчення карантину в усіх об’єктах поштового зв’язку плата за зберігання поштових відправлень, що реєструються, зокрема, «Укрпошта Експрес», «Укрпошта Стандарт» і «Укрпошта SmartBox», не стягуватиметься.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас